Oracle Slim, Pendel lampe, 51W, LED, hvid/3000 kelvin, aluminium, metal, plast, L900xHmin90/max2050xB900mm

2.299 kr.

Oplev Oracle Slim pendel lampe – elegant design med energieffektiv LED, perfekt til at skabe en hyggelig atmosfære hjemme eller på kontoret.

Køb her

Varenummer (SKU): 3827200194368010 Kategori:

Oracle Slim pendelampe er ikke bare en lyskilde; den er en betagende tilføjelse til ethvert rum. Med sit slanke, moderne design er denne lampe den perfekte kombination af æstetik og funktionalitet. Den strømlinede form, der måler 900 mm i længden og kan justeres i højden fra 90 til 2050 mm, giver mulighed for både lavere og højere lofter, og dermed kan du skabe det perfekte lysmiljø, uanset hvor du hænger den.

Lampen er udført i en stilfuld hvid finish, der passer ind i enhver indretningsstil. Den enkle, men elegante design gør, at Oracle Slim nemt kan integreres i både moderne og klassiske interiører, mens den repræsenterer det bedste inden for minimalistisk design. De kvalitetsmaterialer, som lampen er lavet af — aluminium, metal og plast — sikrer ikke blot et stilfuldt udseende, men også en lang levetid og solid holdbarhed.

Med en integreret 51W LED-lyskilde og en varm hvid lysfarve på 3000 Kelvin, skaber Oracle Slim en indbydende atmosfære. Den varme belysning er ideel til stuer, spisestuer eller køkkener, hvor du ønsker at frembringe en hyggelig og komfortabel stemning. Den effektive LED-teknologi sikrer, at lampen rækker langt på energieffektivitet, hvilket ikke kun er godt for miljøet, men også for din elregning.

Den smarte, justerbare ophængsmechanisme giver dig fleksibiliteten til at tilpasse lampens højde. Uanset om du vil have den hængende lavt over spisebordet for en intim middag eller hængende højere for et mere åbent og luftigt udtryk, så kan du nemt tilpasse den efter dit behov. Oracle Slim er således ideel til hverdagens forskellige situationer; fra familieaftener til festlige sammenkomster.

Udover dens funktionelle design og optimale lysudbytte, vil Oracle Slim også fascinere gæster med sine stilrene linjer og minimalistiske udtryk. Den vil uden tvivl blive et samtalepunkt i dit hjem, når venner og familie kommer forbi.

Invester i Oracle Slim pendellampe og oplev, hvordan den ikke blot lyser dit rum op, men også løfter hele indretningen til nye højder. Lad denne lampe være omdrejningspunktet i dine indendørs oplevelser, og skab en atmosfære, hvor funktionalitet møder elegance – perfekt til både afslapning og socialt samvær. Med Oracle Slim får du ikke bare lys; du får en designklassiker, der vil pryde dit hjem i mange år fremover.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Oracle Slim, Pendel lampe, 51W, LED, hvid/3000 kelvin, aluminium, metal, plast, L900xHmin90/max2050xB900mm”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.