Oracle Slim, Pendel lampe, 30W, LED, hvid/3000 kelvin, aluminium, metal, plast, Ø500xHmin90/max2050mm

1.499 kr.

Oplev Oracle Slim pendellampen med elegant design og effektiv LED-belysning – perfekt til at skabe stemning og holde strømregningen nede.

Køb her

Varenummer (SKU): 3827200194368173 Kategori:

Oracle Slim pendellampen er ikke bare en lyskilde; den er en kunstnerisk erklæring, der bringer et strejf af moderne æstetik ind i dit hjem eller kontor. Med sine stilrene, minimalistische linjer og tidløse design, vil denne lampe hurtigt blive midtpunktet i ethvert rum, hvor den hænger. Dens øjeindfangende form og kvaliteten af materialerne gør den til et ideelt valg for dem, der ønsker at forene funktionalitet med skønhed.

Denne pendellampe er konstrueret i en smuk mat sort eller hvid aluminium, der ikke bare giver et moderne og elegant udseende, men også en utrolig holdbarhed. Den tynde ramme giver et let visuelt indtryk, hvilket gør, at den passer perfekt ind i selv de mest kompakte rum, uden at overmande indretningen. Med en diameter på 500 mm tilbyder lampen en bred lyskilde, der effektivt kan belyse hele området under den.

Den indbyggede LED-teknologi med 30 Watt og en varm hvid farvetemperatur på 3000 Kelvin skaber en behagelig atmosfære, der er ideel til alt fra hyggelige familiemiddage til afslappende stunder med en god bog. LED-lyset er ikke kun energibesparende, men også langtidsholdbart, hvilket betyder, at du kan nyde den attraktive belysning i mange år fremover uden hyppige udskiftninger. Den bløde lysfordeling sørger for, at rummet ikke føles for hårdt belyst, men derimod indbydende og afslappet.

Oracle Slim kan justeres i højden fra 90 mm til 2050 mm, hvilket giver dig frihed til at tilpasse lampens placering til netop dit rum. Uanset om den hænger over et spisebord, i stuen eller i en foyer, vil den tilpasse sig perfekt og tilføje et unikt designpræg. Dens evne til at fungere i forskellige miljøer gør den til en alsidig løsning, der kan tilpasses til enhver indretning.

Derudover er installationen af Oracle Slim designet til at være enkel og ligetil, så du kan nyde dens skønhed og funktionalitet uden unødvendige komplikationer. Tanken om, at lysteknologi og æstetik kan gå hånd i hånd, er kernen i Oracle Slims designfilosofi.

Gør din indretning til et statement med Oracle Slim pendellampen – en lampe, der stræber efter at kombinere kunst, funktion og bæredygtighed i én smuk pakke. Uanset hvor du vælger at placere den, vil denne lampe ikke kun give lys, men også inspirere og glæde dem, der passerer forbi. Med Oracle Slim bliver dit rum ikke bare oplyst, det bliver forvandlet.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Oracle Slim, Pendel lampe, 30W, LED, hvid/3000 kelvin, aluminium, metal, plast, Ø500xHmin90/max2050mm”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.