Tilbud!
,

Oracle Slim, Pendel lampe, 51W, LED, hvid/3000 kelvin, aluminium, metal, plast, Ø900xHmin90/max2050mm

Original price was: 2.199 kr..Current price is: 1.849 kr..

Oplev Oracle Slim pendel lampens elegante design og energieffektive LED-belysning, der skaber en varm atmosfære i ethvert rum. Unik og stilfuld belysning.

Køb her

Varenummer (SKU): 3827200194368208 Kategorier: ,

Oracle Slim pendellampe er mere end blot en lyskilde; det er et kunstværk, der tilføjer både stil og funktionalitet til ethvert rum. Denne lampe fra Ideal Lux er designet med fokus på det minimalistiske, hvilket gør den til den perfekte løsning for dem, der ønsker at forene elegance med moderne teknologi. Den rene, hvide finish og de strømlinede former betyder, at Oracle Slim passer ind i næsten enhver indretning – fra det moderne hjem til det stilfulde kontor.

Med en diameter på imponerende 900 mm formår lampen at fylde rummet med lys, samtidig med at den skaber en behagelig atmosfære. Dens højdejusterbare ledninger giver dig friheden til at tilpasse lampens placering alt efter rummets behov og din personlige smag. Uanset om du ønsker at hænge den lavt over et spisebord, eller du foretrækker en mere loftsøgende placering, så kan Oracle Slim tilpasses til dit ønsker.

Det energivenlige LED-lys med en farvetemperatur på 3000 kelvin giver en varm og indbydende glød, der vil lyse op i ethvert rum. Dette gør lampen ideel til både arbejds- og afslapningsområder, hvor belysningen spiller en nøglefunktion i at skabe den rette stemning. Med sin effekt på 51W leverer Oracle Slim effektiv belysning, der både er skånsom for miljøet og din elregning.

Fremstillet af robust aluminium, metal og plast, er Oracle Slim designet til at holde. Den høje kvalitet af materialerne gør, at lampen ikke blot ser godt ud, men også er bygget til at modstå tidens tand, hvilket sikrer, at du kan nyde dens skønhed i mange år fremover. Det enkle, men alligevel iøjnefaldende design gør den til et fokuspunkt i ethvert rum, samtidig med at det ikke overvælder indretningen.

Uanset om du ønsker at opgradere dit hjem, indrette et nyt kontor, eller blot tilføje en smuk lampe til din stue, så er Oracle Slim det ideelle valg. Denne pendellampe vil skabe en forvandling i din boligindretning – den vil invitere til samtaler, arbejde, afslapning og ikke mindst være en kilde til inspiration. Med Oracle Slim pendellampen bringer du ikke blot lys ind i dit hjem, men også en følelse af stilart og modernitet, der vil imponere alle, der træder ind.

Lad Oracle Slim blive det centrale element i din indretning, der både lyser og inspirerer, og oplev hvordan lys kan transformere dit livsrum.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Oracle Slim, Pendel lampe, 51W, LED, hvid/3000 kelvin, aluminium, metal, plast, Ø900xHmin90/max2050mm”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.