Oracle Slim, Pendel lampe, LED 78W, LED, sort/3000 kelvin, aluminium, metal, plast, Ø1500xHmin90/max2100mm

3.599 kr.

Oplev Oracle Slim pendellamper med elegant sort design og energibesparende LED, perfekt til enhver indretning med justerbar højde og varm belysning.

Køb her

Varenummer (SKU): 3827200194368238 Kategori:

Oracle Slim pendellampe er mere end blot en lyskilde; den er et statement-stykke, der tilføjer karakter til ethvert rum. Med sin imponerende diameter på 1500 mm og en justerbar højde, der strækker sig fra 90 mm til 2100 mm, giver denne lampe mulighed for at skabe unikke belysningsløsninger, der passer perfekt til forskellige rum og indretningsstile.

Lampelegemet, der er fremstillet af et elegant og robust aluminium og metal, kombinerer holdbarhed med et stilrent design. Den matte sorte finish giver et moderne touch, der passer ind i både industrielle og klassiske indretninger. Når du tænder for Oracle Slim, vil det bløde LED-lys på 3000 Kelvin skabe en varm og indbydende atmosfære, der gør et hverdagstræk til noget særligt.

Installation af pendellampen er en leg, og dens alsidighed gør den ideel til både opholdsstuer, køkkener og spisestuer. Uanset om den hænger over et spisebord eller i en stue som en kunstnerisk belysningsløsning, tiltrækker Oracle Slim altid opmærksomhed og skaber samtale blandt dine gæster. Den store diameter betyder, at lyset spreder sig jævnt og giver mulighed for en behagelig belysning, der er perfekt til hyggelige sammenkomster eller stille stunder med en god bog.

Oracle Slim er ikke blot stilfuld; den er også energieffektiv. Med en LED-effekt på 78W tilbyder den et lavt energiforbrug, hvilket gør den til en bæredygtig belysningsløsning uden at gå på kompromis med lysstyrken. Du kan dermed nyde godt af en flot og funktionel belysning, mens du holder øje med miljøet og elregningen.

En anden bemærkelsesværdig egenskab ved denne pendellampe er dens evne til at tilpasse sig forskellige indretningsstile. Den minimalistiske designfilosofi gør, at den kan integreres med moderne, skandinavisk, bohemeinspireret eller industriel indretning. Uanset hvor den placeres, vil Oracle Slim tilføje et ekstra lag af elegance og stil, der komplementerer dine eksisterende møbler og farver.

Kort sagt, Oracle Slim pendellampe er ikke bare en lyskilde, men en fuldendt del af dit hjems æstetik. Den kombinerer sublime designelementer med funktionelle fordele, der vil berige dit liv og ramme dine øjeblikke i et klart og behageligt lys. Udforsk muligheden for at forvandle dit rum – investér i en belysning, der er både smuk og holdbar. Med Oracle Slim pendellampen får du en tidløs klassiker, der vil lyse dit hjem op i mange år fremover.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Oracle Slim, Pendel lampe, LED 78W, LED, sort/3000 kelvin, aluminium, metal, plast, Ø1500xHmin90/max2100mm”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.