Oracle Slim, Pendel lampe, 30W, LED, hvid/4000 kelvin, aluminium, metal, plast, Ø500xHmin90/max2050mm

1.499 kr.

Oplev Oracle Slim pendellampen med energieffektiv LED og elegant design. Skab et stilrent look i dit hjem med justerbar højde og klart lys.

Køb her

Varenummer (SKU): 3827200194371277 Kategori:

Oracle Slim pendellampen er mere end blot en lyskilde; den er en manifestation af tidløs elegance og moderne design, skabt til at bringe liv og karakter ind i dit rum. Med en klassisk diameter på 500 mm og en justerbar højde fra 90 mm til 2050 mm, kan du tilpasse lampen til enhver indretning og skabe den optimale atmosfære i rummet. Uanset om du ønsker en lav hængende belysning over spisebordet eller en højere placering, der spreder lys nedover arbejdspladsen, formår Oracle Slim at imødekomme dine behov.

Pendelens stel af aluminium og metal i en subtil hvid finish giver den et strømlinet og moderne udtryk, perfekt til nutidens minimalistiske indretning. Dens slanke profil gør den nem at integrere i forskellige indretningstemaer, fra det skandinaviske og industrielle til det moderne og traditionelt inspirerede. Det enkle, men stilfulde design vil komplementere enhver farveskala og tilføre et elegant touch til dit hjem eller kontor.

Med en effekt på 30W og en farvetemperatur på 4000 Kelvin, giver Oracle Slim et klart og behageligt lys, der er ideelt til alle aktiviteter. Uanset om du laver mad, arbejder, læser eller blot slapper af, vil belysningen fra denne pendel være både indbydende og funktionel. De kraftige, men energieffektive LED-lamper sikrer en lang levetid og lavt energiforbrug, hvilket gør Oracle Slim til et bæredygtigt valg, der ikke går på kompromis med kvaliteten.

Installation af lampen er ligeledes en leg, idet den medfølgende ophængsanordning gør det nemt at sætte den op, uanset om du er en erfaren gør-det-selv slags eller en nybegynder. Den personlige tilpasning af højden giver dig friheden til at designe dit rum, præcis som du ønsker det. Forestil dig en smuk middagssituation, hvor den bløde belysning fra Oracle Slim kaster et varmt skær over bordet, hvilket skaber en indbydende atmosfære for dine gæster.

Sammenfattende er Oracle Slim pendellampen ikke bare en lyskilde, men en konsekvent del af din indretning, der udtrykker din personlighed og stil. Uanset om du placerer den i stuen, køkkenet eller på kontoret, vil den uden tvivl være et samtaleemne og en kilde til inspiration. Giv dit rum det lys, det fortjener, og lad Oracle Slim pendellampen være det centrale element, der lyser vej for dine daglige oplevelser. Vælg Oracle Slim, og oplev en ny dimension af belysning, der er både funktionel og æstetisk tiltalende.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Oracle Slim, Pendel lampe, 30W, LED, hvid/4000 kelvin, aluminium, metal, plast, Ø500xHmin90/max2050mm”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.