Frame, Pendel lampe, LED 80W, LED, hvid, aluminium, metal, L730xHmin850/max1450xB180mm

3.999 kr.

Oplev Frame pendel lampen – elegant design i hvid aluminium, energivenlig LED-belysning og justerbar højde for det perfekte lys i dit hjem.

Køb her

Varenummer (SKU): 3827200194368144 Kategori:

Opdag den imponerende Frame pendel lampe fra Ideal Lux – en fusion af funktionalitet og elegance, som vil forvandle dit hjem eller arbejdsplads til et strålende og indbydende rum. Denne lampe er ikke blot en belysningskilde, men en æstetisk udsmykning, der tilføjer karakter og stil til ethvert miljø.

Frame serien er kendetegnet ved sit moderne design, der leverer det perfekte mix af minimalisme og skønhed. Den hvide aluminium og metalfinish giver lampen et lyst og luftigt udtryk, der smelter sammen med de fleste indretningstemaer, fra det industrielle til det skandinaviske. Dens enkle linjer og slanke profil gør, at den er en naturlig fokuspunkt i rummet, uanset om den hænger over spisebordet, i entréen eller i dit kontor.

Med en imponerende lysstyrke på 80W LED, sikrer Frame lampen en omnipæsening af belysning, der skaber en varm og indbydende atmosfære. De energieffektive LED-lyde står ikke kun for miljøvenlighed, men også for økonomisk drift, hvilket betyder, at du kan nyde skønheden og funktionaliteten uden at bekymre dig om høje elregninger. Lysstyrken kan tilpasses til at imødekomme dine specifikke behov; uanset om du ønsker en lys, oplysende atmosfære til specialbegivenheder eller en blødere belysning til afslapning, kan Frame tilpasses.

Bredde på 180 mm, sammen med en justerbar højde fra 850 mm til 1450 mm, gør denne lampe ekstremt alsidig. Den kan let tilpasses til forskellige højder i dit rum, hvilket giver dig mulighed for at vælge den perfekte placering, så du opnår den ønskede effekt.

Det robuste design i metal sikrer en lang levetid, så du kan have glæde af denne pendel lampe i mange år fremover. Frame pendel lampen er skabt til dem, der sætter pris på tidløse designs og moderne æstetik uden at gå på kompromis med kvalitet.

Ved at vælge Frame pendel lampen, får du ikke kun en kilde til belysning, men også et kunstværk, der vil inspirere og glæde. Den vil lyse op i dit hjem, bringe liv til dine sociale sammenkomster og skabe en indbydende stemning for både familie og gæster. Med sin stilfulde og funktionelle indretning, kan Frame lampen tilføje det sidste detalje, der fuldender din indretning og lader din personlighed skinne igennem. Gør dit rum til en oase af lys og skønhed med Frame – din gå-i-stil til belysning.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Frame, Pendel lampe, LED 80W, LED, hvid, aluminium, metal, L730xHmin850/max1450xB180mm”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.