LED Plafond Lampe – Ø360mm – 24W – PIR Sensor – 1920lm – 4000K

199 kr.

Oplev den effektive LED plafond lampe med PIR sensor, der sikrer lys når du har brug for det. Stilren design og energibesparende – perfekt til hjemmet.

Køb her

Varenummer (SKU): 6802902088324624 Kategori:

Oplev den enestående LED Plafond Lampe, der ikke blot er en lyskilde, men en innovativ løsning, der bringer lys og liv ind i dit hjem. Med en diameter på 360 mm og en imponerende lyseffektivitet på 1920 lumen, er denne lampe skabt til at forvandle ethvert rum til en lysende oase af varme og klarhed. Dens elegante design passer perfekt ind i moderne hjem, kontorer eller erhvervslokaler, og tilføjer et stilrent præg til din indretning.

Det unikke ved denne lampe er dens integrerede PIR bevægelsessensor, som intuitivt registrerer bevægelser og automatisk tænder lyset, når du træder ind i rummet. Glem alt om at fumle med kontakter i mørket; med denne lampe får du en praktisk løsning, der gør dit liv lettere og mere komfortabelt. Den medfølgende skumringssensor sørger desuden for, at lampen kun aktiveres, når der er behov for lys, hvilket sparer på energiforbruget og reducerer elregningen. Dette gør lampen ideel til entreer, gange og badeværelser, hvor behovet for lys kan variere.

LED teknologien sikrer ikke kun effektivitet, men også en lang levetid, som gør, at du kan nyde godt af dit belysningsvalg i mange år frem. Med en energiklasse, der lover en minimal belastning på miljøet, kan du tage del i den grønne omstilling, samtidig med at du skaber et behageligt og indbydende miljø. Den neutrale farvetemperatur på 4000K giver et klart, men behageligt lys, der ikke blænder og sørger for, at farver står skarpt og naturligt. Dette lys er perfekt til opgaver som læsning, arbejde eller blot afslapning med en god bog.

Installation er en leg, da lampen leveres med alt nødvendigt tilbehør, så selv dem uden stor teknisk kunnen kan montere den hurtigt og problemfrit. Den slanke og moderne profil gør det muligt at placere lampen i lavloftede rum uden at fylde for meget, og dens stilrent design gør den til en uundgåelig del af din indretning.

Gør dit hjem mere funktionelt og stilfuldt med denne LED Plafond Lampe med bevægelsessensor. Den repræsenterer ikke blot en belysningsløsning, men en livsforbedrende investering, der tilpasser sig dine behov og livsstil. Invite lys og komfort ind i dit hjem med denne smarte lampe, der forener teknologi, estetisk appel og energieffektivitet på en måde, der vil glæde både dig og miljøet. Gør hver dag til en lysere oplevelse.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “LED Plafond Lampe – Ø360mm – 24W – PIR Sensor – 1920lm – 4000K”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.