Komplet Par 56 sæt med 4 stk. RGBAW´+UV lamper, og LED Controller, samt kabler

6.395 kr.

Oplev vores komplette Par 56 sæt med 4 RGBAW+UV lamper og LED-controller – perfekt til lysestemning ved fest og arrangementer med nem installation.

Køb her

Varenummer (SKU): 11451001954292843 Kategori:

Oplev magien ved lys med vores imponerende Komplet Par 56 sæt med 4 stk. RGBAW+UV lamper. Dette sæt er designet til at forvandle enhver begivenhed til en uforglemmelig oplevelse, uanset om det er en fest, koncert, eller et teaterstykke. Med en perfekt kombination af funktionalitet, kvalitet og æstetik leverer dette professionelle lysanlæg resultater, som vil overgå dine forventninger.

Hver af de fire Par 56 LED lamper er udstyret med 9 kraftfulde 10 Watt RGBAW+UV dioder, der giver jer mulighed for at skabe en bred palet af farver og lysstærke effekter. Uanset om du skal bruge varmere nuancer til en intim atmosfære eller skarpere, mere energiske farver til en festlig stemning, så har disse lamper alt, hvad du behøver. Grundet deres høje lumen-output og avancerede teknologi sikrer de en enestående lysstyrke og farvemætning, der vil imponere både publikum og kunstnere.

En af de unikke funktioner ved dette sæt er den inkluderede LED controller, der er skræddersyet til at arbejde optimalt med disse lamper. Controlleren muliggør en intuitiv og brugervenlig betjening, så du nemt kan skabe dynamiske lysshows, farveskift og overgange. Den understøtter op til fire lamper og giver dig mulighed for at synkronisere dem, så du kan styre dem fra en central enhed. Uanset om du er nybegynder eller erfaren lysdesigner, vil denne controller hjælpe dig med at realisere din kreative vision.

For at sikre maksimal fleksibilitet og mobilitet medfølger der et praktisk Push-up stativ i sættet. Det gør det nemt at opsætte lampene i forskellige højder og vinkler, så du kan opnå den perfekte belysning til enhver situation. Stativet er robust konstrueret og let at transportere, så du hurtigt kan få dit lysanlæg på plads, uanset hvor du befinder dig.

For at sikre en problemfri forbindelse mellem lamperne og controlleren inkluderer sætningen også tre 50 cm DMX kabler samt et 6 meter langt DMX kabel. Disse kabler er af høj kvalitet og designet til at levere stabil signaloverførsel, hvilket er essentielt for at opnå et fejlfrit lyssetup.

Kort sagt, med vores Komplet Par 56 sæt med 4 stk. RGBAW+UV lamper får du ikke bare et lysanlæg, men et værktøj til at skabe minder. Uanset om du planlægger et jubilæum, en koncert eller en simpel samling med vennerne, vil dette sæt lyse op og give liv til din vision. Tag dine arrangementer til næste niveau og lad lyset tale.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Komplet Par 56 sæt med 4 stk. RGBAW´+UV lamper, og LED Controller, samt kabler”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.